2008. július 26., szombat

30. hét

A hét elején igyekeztem viszonozni édesapám multheti segítségét és Váradon voltam falat törni és előkészíteni a villany és a víz vezetését. A tömbházunk erkélyére szeretnénk kiköltöztetni a konyhát, elég nagy meló. Szerdán Sárika is bejött bevásárolni, majd együtt tértünk haza. A héten is megvoltak a rendszeres összejövetelek, mivel az eső esett más kinti tevékenységünk nem nagyon volt. A hétvége készülődéssel telt el.

2008. július 19., szombat

29. hét

Próbálkozom heti összefoglalóval. Hétfőn Váradon voltam bevásárolni a nyüvedi gyülekezet részére új kémény elemeket. Édesapám is kihoztam hozzánk és nekifogtunk a favágásnak. Kedd délutánra végeztünk a télirevaló aprításával és összerakásával. Délután Biharon voltam és több családot is meglátogattam. Szerdán és Csütörtökön az autón dolgoztam, szegényebb lett egy néhány rozsda folttal és gazdagabb egy néhány pöttyel. Szerda este Imaóra és bizottsági gyűlés. Csütörtök délután újabb két családot látogattunk meg, Sárika énekórán is volt Biharon. Este Bibliaóra volt Biharon. A hét folyamán reggeliben a kertben is dolgozgattunk reggelibe - mert akkor lehet csak a nagy meleg miatt. Pénteken délután Nyüveden és Tamásiban Bibliaóra, majd testvéri óra. Vasárnap délelőtt Úrvacsora osztás lesz, délután pedig Aratási Ünnepély.

2008. július 14., hétfő

... itt vagyok

Eltelt egy elég hosszú idő amióta nem írtam. A vakáció elkezdésével Hannit elvittük a nagyszülőkhöz és a családi kapcsolatokat is ápoltuk. Majd miután visszatértünk Váradon is időztünk egy keveset és édesapámnak is segítettünk egyet s mást. Közben a gyülekezeti élet is ment tovább, annyi írni valóm volna, ha mindenről irnák egy keveset ... de most nem teszem.